Final Destination 1 + 2 - 2 disc

Final Destination 1 + 2  -  2 disc

Final Destination 1 + 2 - 2 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

89,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Final Destination 1 + 2  -  2 disc

Final Destination
En skoleklasse går ombord i Flight 180 til Paris. Alex har været urolig for turen, og mens de venter på afgang, ser han i et drømmesyn flyet forulykke kort efter starten... I panik kaster han sig mod udgangen og får selskab af vennerne Billy og Tod, pigen Clear, klassens barske fyr, Carter med sin meget blonde veninde, Terry, samt en lærer. Fem minutter senere eksploderer Flight 180 i en blændende ildkugle for enden af startbanen... Der er ingen overlevende! Politiet er meget interesseret i at tale med dem, der stpd af lige inden starten, men det lykkes ikke at bevise sabotage.

Som ugerne går forsøger de overlevende at leve et normalt liv. Men så omkommer Billy under mystiske omstændigheder. Og det virker som om resten er på listen over mulige ofre! Nogen - eller noget - forsøger at korrigere dødstallet fra Flight 180! Der mangler nogen!


Final Destination 2
Fredag eftermiddag på landevej 23. Trafikken glider dovent af sted, og i bilkøen befinder den unge Kimberly Corman (A.J. Cook) sig med sine nærmeste venner. Humøret er højt, men pludselig forvandles idyllen til et sandt mareridt. I et splitsekund ser Kimberly for sit indre øje en frygtelig bilulykke, hvor hun og hendes venner bliver dræbt. Af frygt vælger hun at stoppe trafikken - men for sent! Få sekunder efter indtræffer ulykken i virkeligheden, så Kimberly og resten af de overlevende må nu - i kapløb med tiden - forsøge at holde sig i live med Døden lige i hælene...


Antal Disc: 2
Spillelængde: 94 + 87 min.
Produktionsår: 2000 /2003
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske