Ultimate Horror Collection 1: Long Weekend + Rec 2 + Rovdyr

Ultimate Horror Collection 1: Long Weekend + Rec 2 + Rovdyr

Ultimate Horror Collection 1: Long Weekend + Rec 2 + Rovdyr

2 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Long Weekend + Rec 2 + Rovdyr (The Ultimate Horror Box 1)

Long Weekend
Den dag, naturen slår tilbage, vil man helst ikke befinde sig netop der, hvor Peter og Carla netop har slået deres telt op. De skal tilbringe en weekend sammen i det fjerne paradis Moondah Beach, en isoleret vildmark, der ikke tolererer nogle uvedkommende, skal det vise sig. Deres brud mod naturens love kan kun straffes med døden – og pludselig opdager de hundredvis af øjne, der rettes mod dem fra mørket blandt træerne. Paradiset forvandles til et helvede i løbet af en nat. 

Rec 2Ingen har hørt noget fra de to tv-reportere, som ved en fejltagelse – og med kameraet på – har befundet sig i en sygdomsinficeret boligejendom i Barcelona. For at undersøge hvad der er sket med dem, sendes et SWAT-team udstyret med videokameraer ind, men den tilsyneladende ro viser sig være et bedrag... 

Rovdyr
En voldsomt spændende hillbilly horror i samme ånd som Motorsavsmassakren og The Hills have Eyes – bare langt mere brutal. Sjældent er skræk blevet skildret så tæt på og hensynsløst som i den norske slasher-succes Rovdyr, som blev en stor international succes.


Spilletid:  87 + 81 + 76 min.
Produktionsår:  2008 + 2009 + 2008 
Antal Diske:  3
Sprog:  Engelsk
Undertekster: Danske


The Ultimate Horror Box 1 - EAN: 7319980000058 - Køb DVD film på FilmMarked.dk