The Martial Arts Collection - 3 disc

The Martial Arts Collection  -  3 disc

The Martial Arts Collection - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Martial Arts Collection

Indeholder følgende 3 film:

Zen: The Warrior Within (2008)
Zen er en vældigt speciel ung kvinde. Selv om hun er svært autistisk, er hun ved hjælp af film og tv-spil blevet en mester i kampsport – færdigheder, som hun får god brug for, da mafiaen truer hendes mor. Da rygtet spreder sig om den usandsynlige forbryderbekæmper, sender underverdenen den mest hårdføre kriger for at stoppe Zen for altid. 

JCVD (2008)
Jean-Claude ses her i sin hidtil absolut bedste rolle: som sig selv! Steven Seagal har endelig klippet hestehalen af og hugger drømmerollen for næsen af Van Damme. Den tidligere actionhelt vender tilbage til Bryssel for at slikke sine sår og rejse penge til en tvist om forældremyndighed. Men pludselig havner han ufrivilligt i projektørlyset igen, da han snubler ind i et dramatisk gidseldrama ved et bank­røveri. Spørgsmålet er, om den rigtige Van Damme er lige så barsk som hans filmkarakter? Og kan det perfekte spark virkelig løse alle hans problemer? 

Ong Bak 2 (2008)
Tiens familie myrdes foran hans øjne. Han flygter og tvinges ind i en kriminel bande, der lærer ham at stjæle og slås. En dag hører han nogen fortælle om en prøve for at blive ridder for Lord Rachasana, manden der myrdede hans familie. Vil Tien klare prøven, og vil det lykkes for ham at få sin hævn? 


Spillelængde:  95+96+122 min.
Produktionsår:  2008/20008/2008
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske