Towelhead

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Towelhead
Towelhead er baseret på den kritikerroste roman af Alicia Erian og fortæller den modige, chokerende og dystert morsomme historie om den 13-årige amerikansk-libanesiske pige Jasira.

Jasira er en forvirret teenager i USA, som er usikker og lidt skræmt over sin egen spirende seksualitet. Hun ved ikke, hvordan hun skal håndtere alt det nye, som sker med hende, og opdager samtidig, at folk omkring hende også reagerer anderledes. Da Jasiras mor sender hende til en forstad i Houston for at bo hos sin strenge libanesiske far, lægger Jasira mærke til, at naboerne finder hende og faren meget eksotiske og lidt underlige, og i skolen mobbes Jasira på grund af sin arabiske herkomst. Den traditionsbundne og temperamentsfulde far er selv meget forvirret og utilpas over Jasiras voksende kvindelighed og aner ikke, hvad han skal gøre. 
    
Jasira prøver at navigere mellem disse vidt forskellige kulturer, men føler sig som en fremmed alle steder. Ensomheden får hende til at søge nye relationer hos folk omkring sig. Hun bliver tiltrukket af naboen og militærmanden Mr. Vuoso og hans forvirrende komplimenter og søde ord, men også af hans stakke af mandeblade. Samtidig møder hun Thomas, en ældre skolekammerat, som hun kan nyde venskab og fysisk nærhed med. Men forholdet bliver problematisk, da faren opdager, at Thomas er sort.


Spillelængde:  124 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske