Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

The Last Chapter

The Last Chapter

The Last Chapter

1 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Last Chapter
De tilhører de lovløse MC-bander, som skaber deres egne love, mænd som har valgt lovløshed som livsstil. Vejenes konger, som ingen kan komme nær. Så længe du er beskyttet af gruppen, er du sikker. Men hvem kan man egentlig stole på?

Bob Durelle (Michael Ironside) er en kriminel biker og Ontarios MC-høvding. Han skyr ingen midler for at udvide sit narkotika-imperium. Da den store MC-klub, Triple Sixers, udvider med en ny afdeling i Ontario, ser Durelle chancen for at komme til at lege med de store drenge - og lave de gode forretninger.

Ontarios bikere lader sig dog ikke overtale så let. Indre stridigheder raser, og flere end Bob kæmper om magten. Ross Desbeins (Roy Dupuis), der er Bobs nærmeste ven, tilhører dem, der ikke vil opgive uafhængigheden. I beruselsen af magt og kokainhandel udviskes grænserne mellem ven og fjende, og at stå nogen nær gør én sårbar. En mistanke om forræderi er nok til at udskifte dunket ryggen med en kugle. Indsatsen for at blive i spillet er intet mindre end liv eller død...

The Last Chapter er en tung og spændende actionthriller om MC-bandernes komplicerede og voldsomme livskultur.


Spillelængde:  2x100 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske