Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Mystery Train

Mystery Train

Mystery Train

1 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Mystery Train (1989)
En hed nat i Memphis. Et tog ankommer til byen til tonerne af Elvis Presleys "Mystery Train". To japanske turister er på pilgrimsrejse til rockens Mekka. De indlogerer sig på Arcade Hotel, et hotel som har set bedre dage og nætter. Radioen spiller "Blue Moon" med Elvis. Næste morgen vækkes de af et skud.
    
Luisa er i lufthavnen med sin mands lig i et forsøg på at nå det første fly tilbage til Rom. Men hun må tilbringe endnu en nat i Memphis. Hun møder DeeDee, og de bliver enige om at dele et værelse på Arcade Hotel.
    
Engelske Johnny (Joe Strummer fra "The Clash") sidder i en bar og trækker en revolver frem i fuldskab. Hans venner samler ham op, og de finder et skjulested på Arcade Hotel. Radioen spiller "Blue Moon" med Elvis. Næste morgen sætter Johnny revolveren for panden.

Med sit hvide hår og ultra-cool rock-personlighed er Jim Jarmusch lederfiguren indenfor amerikansk independent film. Han lavede Permanent Vacation i 1980, mens han gik på universitet. Filmen blev senere hyldet af kritikerne.
    
Hans gennembrud kom i 1984 med filmen Stranger Than Paradise. Han har afslået tilbuddene fra Hollywood trods kæmpesuccéser som Dead Man med Johnny Depp, Mystery Train med Steve Buscemi, Night on Earth med Winona Ryder og Down by Law med Roberto Benigni og Tom Waits.Spillelængde:  110 min.
Produktionsår:  1989
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk/Japansk
Undertekster:  Danske