Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Mig Og Revolutionen (Bananas)

Mig Og Revolutionen (Bananas)

Mig Og Revolutionen (Bananas)

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Mig Og Revolutionen (Bananas)
Efter den fummelfingrede produkttester Fielding Mellish (Woody Allen) er blevet fyret af sin politisk aktive kæreste, Nancy (Louise Lasser), rejser han til den sydamerikanske mini republik San Marcos for at restituere sin selvrespekt. Men det bliver så som så med respekten, for kort efter ankomsten kidnappes han af en gruppe revolutionære og - utroligt nok - lykkes revolutionen.

Men da deres leder går bananas og bliver fuldkommen vanvittig, erstatter guerillaerne ham med den til lejligheden nødtørftigt forklædte Mellish i den tro, at han kan redde revolutionen og landets fremtid... Men det kan han sjovt nok ikke...! Han indfører bl.a. svensk som hovedsprog og dekreterer en højst ukonventionel brug af borgernes undertøj inden hans karriere som diktator ender ved domstolene.

Woody Allen skrev, instruerede og spillede selv hovedrollen i Bananas; en af sine mest bindegale, vanvittige og verbalhumoristiske farcer nogensinde. Og bemærk i øvrigt både Sylvester Stallone og Danny DeVito i meget små cameo-roller undervejs.


Spillelængde:  82 min.
Produktionsår:  1971
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske