Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Bag Solen (Behind The Sun)

Bag Solen (Behind The Sun)

Bag Solen (Behind The Sun)

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Bag Solen (Behind The Sun)
To familier, der lever i det brasilianske højland er låst fast i en voldsom slægtsfejde om et stykke værdiløst land. Udenfor familien Breves hus vejer en blodig skjorte i vinden mens solen langsomt bleger den røde plet rundt om et skudhul. Når pletten er blevet bleget til en gul farve, skal den 20-årige Tonio (Rodrigo Santoro) forsvare familiens ære ved at dræbe en af nabofamiliens sønner. Ulykkelig over situationen begynder Tonio at sætte spørgsmålstegn ved den meningsløse og voldsomme strid. Da en ung smuk kvinde krydser hans vej, får han øjnene op for livet udenfor den ubarmhjertige æreskultur han lever i og som snart kan komme til at koste ham livet...

Bag Solen er et gribende og følelsesladet drama om kærlighed, loyalitet og om en ung mands svære valg mellem at forsvare sin families ære eller at følge sit hjerte.

Filmen er instrueret af den prisbelønnede brasilianske instruktør Walter Salles (Central do Brasil). Bag Solen blev nomineret til en Golden Globe for bedste udenlandske film.


Spillelængde:  88 min.
Produktionsår:  2001
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Portugisisk
Undertekster:  Danske