The Fast And The Furious 1-4 Boks

The Fast And The Furious 1-4 Boks

The Fast And The Furious 1-4 Boks

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Fast And The Furious 1-4 Boks

Indeholder følgende 4 film:
 

The Fast And The Furious (2001)
Om natten ejer "Dom" Toretto gaderne i L.A. Tiljublet af sine fans kører han som en anden rockstjerne ræs mod enhver, der har nerver nok til at udfordre ham. Blandt hans beundrere er Brian, der udvikler et venskab med Dom og forelsker sig i hans søster. Problemet er, at Brian arbejder undercover for at afsløre en forbryderring - med Dom som hovedmistænkt. Snart testes både hans loyalitet og hans grænser til det yderste...     De hvinende hjul står ikke stille i denne hæsblæsende og dækafbrændende action-thriller, hvor undercover-agenten Brian - spillet af Paul Walker - får sin sag for, både som politimand og bag rattet. Dom Toretto spilles af Vin Diesel, mens Jordana Brewster er hans søster Mia i denne forrygende film, der kun bør ses med sikkerhedsselen spændt. 

2 Fast 2 Furious (2003)
Hårdt-pumpende "streetracing" eksploderer i Miamis gader. Utrolige biler bliver presset til det yderste. Smukke piger og en livsstil, der er værd at dø for. Det er 2 Fast 2 Furious...Den Oscar-nominerede instruktør John Singleton giver dig den adrenalin- og oktanpumpende opfølger til The Fast and the Furious.     Brian O'Conner har mistet sit job, efter at han har ladet sin ven, Dom Toretto, en "streetracende" forbryderchef, flygte fra lovens lange arm. Nu er han tilbage i Miami med sin gamle ven, Roman Pearce. Brian arbejder under dække for politiet for at undgå at blive straffet for sine handlinger. Han hjælper den pragtfulde Monica Fuentes (Eva Mendes) med at finde en lyssky Miami-forretningsmand. Og han kører "streetracing" igen - denne gang med livet som indsats? 

The Fast And The Furious: Tokyo Drift (2006)
Da den straffede streetracer Sean Boswell (Lucas Black) forsøger at starte et nyt liv på den anden side af kloden, bringer hans lidenskab for streetracing ham på kollisionskurs med den japanske underverden. Han bliver derfor nødt til at lære at køre driftracing, hvor førerne af de toptunede biler suser gennem hårnålesving, tilsidesætter tyngdeloven og oplever det ultimative adrenalinsus med livet som indsats.     The Fast and the Furious: Tokyo Drift er spækket med endnu flere imponerende stunts og nervepirrende væddeløbsscener end de to forgængere! 

Fast & Furious (4) (2009)
Frisk fra fængsel slår Brian O'Conner sig sammen med sin gamle ven Dominic Toretto. Sammen skal de infiltrere en bande af heroinsmuglere, og det gøres bedst med rigelige mængder af fede biler og gaderace med sømmet i bund. 


Medvirkende:
Vin Diesel
Paul Walker
Michelle Rodriguez
Tyrese Gibson
Cole Hauser
Lucas Black
Zachery Ty Bryan
Bow Wow


Spillelængde:  102+103+100+102 min.
Produktionsår:  2001-2009
Antal Disc:  4 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske