Inside Im Dancing, Billy Elliot, Mickybo & Me - 3 disc

Inside Im Dancing, Billy Elliot, Mickybo & Me  -  3 disc

Inside Im Dancing, Billy Elliot, Mickybo & Me - 3 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Inside Im Dancing, Billy Elliot, Mickybo & Me  -  3 disc

Inside Im Dancing
24 årig Michael er spastisk lammet. Han bor fast på et hjem for handicappede, Carrigmore Residental Home, der ledes af den frygtindgydende Eileen. Hans liv ændres radikalt, da den jævnaldrende Rory flytter ind. Michael er imponeret over, at Rory, som kun kan bevæge sin højre hånd, kan forstå hans næsten uforståelige tale. Rory's dynamiske og oprørske natur tænder en ild i Michaels indre.

Billy Elliot
Da en minearbejdersøn i Nordengland på vej til boksetræning overværer et hold balletelever, forandres hans liv for evigt. Han begynder selv at gå til ballet, men holder det hemmeligt for sin far, som er enkemand, og for sin overlegne bror. Den unge Billy er et naturtalent som balletinstruktøren Mrs. Wilkonson straks får øje på. Hun opmuntrer ham til at søge optagelse på Royale Ballet School i London, men Billy er splittet mellem sit ansvar over for sin familie og et overvældende ønske om at dyrke dansen.

Mickybo & Me
Denne historie om to drenge, hvis venskab, der er stærkt nok til at nedbryde alle tænkelige barrierer, udspiller sig i det delte Belfast i 1970. Filmen, som bygger på Owen McCaffertys roste teaterstykke, handler om to drenge, der er bedste venner, som er fuldstændigt besatte af ”Butch Cassidy and the Sundance Kid”, og denne besættelse fører dem fra fantasien over i småkriminalitet. De bliver deres egne helte og opbygger modet til at løbe hjemmefra og rejse til Australiens afsvedne vildmark.  


Spillelængde:  100+105+95 min.
Produktionsår:  2004/2000/2004
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske