Agent Cody Banks 1 + 2 - 2 disc

Agent Cody Banks 1 + 2  -  2 disc

Agent Cody Banks 1 + 2 - 2 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

0,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Agent Cody Banks 1 + 2  -  2 disc

Agent Cody Banks
Cody Banks er en ganske almindelig teenager ? udadtil i hvert fald. Han er en haj på skateboard, hader matematik og er seriøst dårlig til matematik og piger. Men Cody har en hemmelighed. Han er CIA-agent og udlever enhver tænkelig drengedrøm; han kører bil som en stuntmand, han vælter sig i vildt seje dimser og den kvindelige agent der har ansvaret for ham er totalt lækker.

Men en dag bliver alt det Cody synes er en leg, til dødeligt alvor. Han skal gøre sig gode venner med Natalie Connors, for hendes forsker-far er blevet bondefanget af forbryderorganisationen E.R.I.S., for hvem han udvikler en hel flåde af dødelige nano-botter.
Cody må koncentrere al sin viden og redde verden. Undervejs kan det jo være, han scorer søde Natalie... 

Agent Cody Banks 2
Cody Banks springer direkte fra afslapning til action, da han afslører et snedigt komplot under CIAs sommertræningslejr for unge agenter. Da det viser sig, at et bestialsk komplot mod flere af verdens ledere er under opsejling i London, sendes Agent Cody Banks i aktion under dække af at spille klarinet i et verdensberømt ungdomsorkester... Og samtidig med, at han reder verdensfreden, bliver der også lige tid at fraternisere lidt med Londons ubetinget hotteste unge agent, Emily, der i øvrigt har et par smarte tricks i arsenalet, som Banks ikke set før..


Spillelængde:  98+96 min.
Produktionsår:  2003/2004
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske