Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

The Happening + The Day After Tomorrow - 2 disc

The Happening + The Day After Tomorrow  -  2 disc

The Happening + The Day After Tomorrow - 2 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

0,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Happening + The Day After Tomorrow  -  2 disc

The Happening
Det begynder helt uden varsel. Det kommer tilsyneladende som et lyn fra en klar himmel. I løbet af få minutter rammes større amerikanske byer af en bølge af underlige, isnende uhyggelige dødsfald, som er hinsides enhver fornuft og fuldkommen ufattelige i al deres chokerende destruktivitet. Hvad fremkalder dette pludselige, totale sammenbrud af menneskets adfærdsmønster? Er det et eller andet nyt terrorangreb, et fejlslagent eksperiment, et djævelsk kemisk våben, et ukontrollabelt virus? Overføres det gennem luften, gennem vand . . . hvordan? 

For Elliot Moore (Mark Wahlberg), kemi- og fysiklærer på en high school i Philadelphia, drejer det sig først og fremmest om, hvordan man slipper væk fra det mystiske og dødelige fænomen. Selv om han og hans kone Alma (Zooey Deschanel) befinder sig midt i en ægteskabskrise, begiver de sig af sted, først med tog, så i bil, til slut til fods. Sammen med Elliots kollega og ven, Julian (John Leguizamo), og dennes 8 år gamle datter søger de mod Pennsylvanias landbrugsområder, hvor de håber, at de uhyggelige, hastigt tiltagende angreb ikke kan nå dem. Men snart går det op for dem, at ingen – og intet sted – er uden for fare. Denne skrækindjagende, usynlige dræber er umulig at løbe fra. Det er først, da Elliot begynder at fatte den sande natur i det, der lurer derude – og hvad der har udløst denne kraft, som truer menneskehedens fremtid – at han øjner et spinkelt håb om, at hans sårbare lille familie måske vil være i stand til at undslippe det, der raser rundt om dem.


The Day After Tomorrow
Hvad nu, hvis vi står lige foran en ny istid?

Det er det spørgsmål, der plager klimatologen Jack Hall (Dennis Quaid). Hans research peger på, at den globale opvarmning kan udløse en pludselig og katastrofal ændring af Jordens klima. De iskerner, som han har boret ud af Antarktis, beviser, at det er sket før – for titusinde år siden. Og nu advarer han myndighederne om, at det kan ske igen, hvis de ikke griber hurtigt ind. Men hans advarsel kommer for sent.

Det hele begynder, da Hall er vidne til, at en isflage på størrelse med Rhode Island knækker af Antarktis’ indlandsis. Dernæst følger en række stadigt alvorligere vejrkatastrofer rundt omkring på kloden: hagl på størrelse med grapefrugter hamrer ned over Tokyo; orkaner af hidtil usete vindstyrker hærger Hawaii; der falder sne i New Delhi, og så pisker en række altødelæggende tornadoer gennem Los Angeles.

En telefonopringning fra en kollega i Skotland, professor Rapson (Ian Holm), bekræfter Jacks værste frygt: disse intense vejrkatastrofer er symptomer på en massiv global forandring. Smeltevand fra polkapperne er skyllet ud i verdenshavene og har forstyrret de havstrømme, som stabiliserer vores klimasystem. Den globale opvarmning har skubbet planeten ud over afgrunden og ind i en ny istid. Og det hele vil ske under et globalt super-uvejr.

Mens Jack advarer Det Hvide Hus om den overhængende klimaændring, bliver hans 17 år gamle søn Sam (Jake Gyllenhaal) fanget i New York City, hvor han og nogle venner har deltaget i en high school-konkurrence. Han er nu oppe imod en total oversvømmelse kombineret med temperaturer, der styrtdykker langt ned under frysepunktet. Efter at have søgt tilflugt inde i biblioteket på Manhattan lykkes det Sam at få fat i sin far på telefonen. Jack har kun tid til at give ham én formaning: ”Hold dig inden døre for enhver pris.” Samtidig med at man iværksætter omfattende evakueringer sydpå, rejser Jack nordpå til New York City for at redde Sam. Men selv ikke Jack er forberedt på, hvad det er, der er ved at ske – med ham, med hans søn og med deres planet.Spillelængde:  91+124 min.
Produktionsår:  2008/2004
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske