The Grudge 1+2+3 (Forbandelsen 1+2+3) (De Amerikanske Udgaver)

The Grudge 1+2+3 (Forbandelsen 1+2+3) (De Amerikanske Udgaver)

The Grudge 1+2+3 (Forbandelsen 1+2+3) (De Amerikanske Udgaver)

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Grudge 1+2+3 (Forbandelsen 1+2+3) (De Amerikanske Udgaver)

The Grudge
Den amerikanske sygeplejerske Karen arbejder i Japan, og tager ud for at se til en gammel dame. Det skulle hun aldrig have gjort for damens hus er hjemsøgt af en kraftfuld forbandelse, og alle der kommer i kontakt med dør på ubehagelig vis. Filmen er en genindspilning af Takashi Shimizus 'Ju-on: Forbandelsen' fra 2003. 

The Grudge 2
Aubrey Davis (Amber Tamblyn) ankommer til Tokyo for besøge sin søster Karen (Sarah Michelle Gellar), der ligger på hospitalet. Karen er stadig meget angst for, at forbandelsen skal hjemsøge hende, men ingen tager hende alvorligt. Tre skolepiger besøger det forladte hus og åbner op for en kraft, de ikke selv er i stand til at kontrollere. Én efter én rammes indbyggere forskellige steder i verden af forbandelsen, og en gruppe mennesker samles i forsøget på at opklare forbandelsens hemmelighed for at kunne redde deres eget liv.   Med efterfølgeren til Forbandelsen - Grudge har instruktøren Takashi Shimizu sammen med produceren Sam Raimi endnu en gang skabt et mesterværk. The Grudge 2 er endnu mere skræmmende og barsk end sin forgænger, og filmen byder på skrækscener så uhyggelige, at de vil brænde sig fast på nethinden og forfølge dig. 

The Grudge 3
Folkene bag ”30 Days of Night” og ”The Grudge” er klar med endnu et skrækindjagende ”Grudge”-kapitel! Jake, den eneste overlevende efter massakren i ”Grudge 2”, er hårdt plaget med makabre hallucinationer. Hans læge Dr. Sullivan (Shawnee Smith fra ”Saw”-filmene) vil til bunds i sagen, og hun sætter sig for at besøge den sagnomspundne ejendom i Chicago. Men hvordan stopper man en forbandelse, der aldrig vil dø?


Medvirkende:
Sarah Michelle Gellar
Jason Behr
Bill Pullman
Amber Tamblyn
Edison Chen
Matthew Knight
Shawnee Smith
Mike Straub


Stregkode
: 5708758686020
Releasedato: 2011-06-20
Original titel: The Grudge (2004) / The Grudge 2 (2006) / The Grudge 3 (2009)
Antal Diske: 3
Spilletid: 92 / 92 / 90 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 16:9 WideScreen
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk