Catch A Fire + The Interpreter - 2 disc

Catch A Fire + The Interpreter  -  2 disc

Catch A Fire + The Interpreter - 2 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Catch A Fire + The Interpreter  -  2 disc

Catch A Fire (2006)
Catch a Fire af instruktøren bag Patrioternes spil og Dødens karteller handler om sabotage, korruption og mord under apartheid-tiden i Sydafrika. Oscar -vinder* Tim Robbins (Mystic River, En verden udenfor) og Derek Luke (Antwone Fisher, Glory Road) spiller hovedrollerne i denne gribende thriller, der er baseret på en sand historie.

Catch a Fire udspiller sig under kampen mellem to kulturer, der sætter landet i flammer, og er en usminket beretning om en mand, der bliver tvunget til at kæmpe for sit liv, sin familie og sit folk. 
The Interpreter (2005)
The truth needs no translation.
FN-oversætter Silvia Broome hører ved et tilfælde om et nært forestående attentat mod et afrikansk statsoverhoved. Silvia, der er vokset op i Afrika, er én af de meget få, der forstår den sjældne dialekt, truslen fremsiges på. I sit forsøg på at forpurre planen, bliver hun selv mål for lejemoderen.

FBI-agenten Tobin Keller får til opgave at beskytte Silvia, men efterhånden som han lærer hende at kende, tvivler han i stigende grad på hendes troværdighed. Har Silvia rent mel i posen eller er hun selv involveret?

Silvia og Keller er som nat og dag. Ordet er hendes sværd, mens han har et mere håndfast syn på tilværelsen. Men sammen må de forsøge at standse en international krise, før det er for sent.Spillelængde:  97+124 min.
Produktionsår:  2006/2005
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske