Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Seinfeld: Sæson 9

Seinfeld: Sæson 9

Seinfeld: Sæson 9

1 Stk på lager

Brugt DVD

119,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Seinfeld: Sæson 9
Denne boks indeholder hele den fantastiske sæson 9 af Seinfeld.Et show, der handler om ingenting! Hvordan kan det blive morsomt? Jo, når manden bag det hele hedder Jerry Seinfeld, er succes'en sikret. Gennem 9 sæsoner glædede Jerry Seinfeld hele verden med sine betragtninger over hverdagslivet i den måske bedste komedieserie nogensinde.
Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel række uforglemmelige biroller, hvoraf den tykke sladrehank, Newman, er et særligt populært indslag, har Jerry for altid sat sit præg på det unikke sitcom-univers. "Observational humor" er serien med rette blevet kaldt, for meget af det, som sker i de forskellige episoder, er baseret på Jerry Seinfeld selv, de andre skuespillere og ikke mindst det, alle vi seere oplever hver dag. Dermed kan man opleve at se en Seinfeld-episode, som helt og holdent drejer sig om at vente på et bord på en kinesisk restaurant eller at lede efter bilen på parkeringspladsen under et indkøbscenter. Samtidig krydres handlingen med en række bizarre indfald, eller hvad skal man ellers kalde indkøb af bruser på sortbørsen, onani-konkurrence eller installering af soverum under skrivebordet på jobbet?
Seinfeld har vundet utallige priser, blandt andet 9 American Comedy Awards, 4 Emmy'er og 2 Golden Globes. I tillæg er serien tre gange blevet kåret til seernes favoritprogram på tv i USA.

Medvirkende:
Jerry Seinfeld
Jason Alexander
Julia Louis-dreyfus
Michael Richards


Stregkode
: 5051159212818
Releasedato: 2007-11-27
Original titel: Seinfeld: Season 9
Antal Diske: 4
Spilletid: 536 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Stereo
Billedformat: 1.33:1 FullScreen 4:3
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Tysk, Fransk, Hollandsk