Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Heroes: Sæson 1

Heroes: Sæson 1

Heroes: Sæson 1

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Heroes: Sæson 1
Hele sæson 1 af superhit-TV-serien Heroes, nu samlet i én boks. Ordet hverdagshelte får en helt ny betydning i Heroes, successerien om helt almindelige mennesker, som pludselig opdager, at de er i besiddelse af naturstridige kræfter. Det hele begynder, da en solformørkelse kaster sine skygger over jorden.

Hvordan mon det føles at opdage, at man er i besiddelse af overnaturlige evner? Det virker måske lokkende at kunne blive usårlig eller at kunne flytte sig i tid og rum, men evnerne kan blive lige så krævende som spændende. En gruppe helt almindelige mennesker stilles over for problematikken i første afsnit af successerien Heroes. Længere fremme i serien får vi beskrevet deres indbyrdes koblinger og får indsigt i deres mission; at redde jorden. Desuden forstår vi, at alle, som får mystiske kræfter, ikke altid anvender dem til fremme for menneskeheden...

En efter en møder vi de usædvanlige helte, blandt dem Peter Petrelli (Milo Ventimiglia fra "Gilmore Girls"), som kan flyve. Det opdages af hans bror, politikeren Nathan (Adrian Pasdar fra "Judging Amy"), som mener, at Peter sløser tiden væk med dagdrømmeri. Kunstneren Isaac Mendez (Santiago Cabrera) opdager, at han maler motiver, der kommer til at ske i fremtiden. Den populære cheerleader Claire (Hayden Panettiere) er blevet fysisk resistent over for sår og skrammer på kroppen, og japaneren Hiro Nakamura (Masi Oka fra "Scrubs") indser, at han kan påvirke tid og rum. Niki Sanders (Ali Larter) ser mærkelige ting i sit spejl. En fange (Leonard Roberts fra "Buffy") kan flygte fra fængslet uden problemer. En politibetjent (Greg Grunberg fra "Alias") kan høre andre menneskers tanker. Genetikprofessoren Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy), som undersøger sin faders forsvinden, kommer på sporet af hemmeligheden om superkræfterne.

Heroes har allerede fået meget berømmelse i USA, blandt andet for de charmerende karakterer og det personlige tonefald. Intrigerne diskuteres vildt på nettet, og rollefigurerne har fået fans blandt såvel pressen som publikum. Mest populær er Hiro, den elskværdige nørd, som citerer Star Trek og bliver overlykkelig, da han formår at forflytte sig fra Japan til New York blot ved tankens kraft. Første afsnit af serien havde 14.3 millioner seere, da den blev vist i USA 25. september i år. Det er de bedste cifre i fem år for en NBC-dramaserie-premiere. Heroes har fortsat over 14 millioner seere hver uge. Tim Kring, manden bag serien, er tidligere kendt for at have skabt "Crossing Jordan", samt for at have produceret og skrevet et antal afsnit af "Providence". Pilotafsnittet er instrueret af David Semel, som også er en af seriens producenter. Heroes kommer fra NBC Universal, ligesom "House".

Medvirkende:
Hayden Panettiere
Jack Coleman
Sendhil Ramamurthy
Milo Ventimiglia
Ali Larter
Adrian Pasdar
Jimmy Jean-louis


Stregkode
: 5050582839593
Releasedato: 2008-06-24
Original titel: Heroes: The Complete First Season (2006/2007)
Antal Diske: 7
Spilletid: 1010 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 1.78:1 WideScreen 16:9
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk