Command Performance

Command Performance

Command Performance

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Command Performance
Joe (Dolph Lundgren) har lagt livet som rocker bag sig for at blive musiker. En koncert ændrer hans liv for evigt. Joe har i 10 år spillet trommer i rock'n'roll bandet C.M.F, der omsider står over for deres gennembrud: De skal varme op for den smukke, men temperamentsfulde superstjerne Venus (Melissa Smith). Joes band fyrer den af til publikums vilde begejstring. Bagefter går de andre i bandet i byen, men Joe og Venus er blevet lidt smålune på hinanden, så han bliver for at se hende optræde. Men kort efter, at Venus er gået på scenen i Moscow Arena, ender koncerten brat i et blodigt og brutalt terrorangreb sat ind af en gruppe bevæbnede lejesoldater.

Venus, alle hendes musikere samt den amerikanske ambassadør Bradley er blandt gidslerne, men de vigtigste gidsler er den ekstremt populære russiske præsident Alexander Petrov (Hristo Shopov) og hans to teenagedøtre ANNA (Ida Lundgren) og YANA. Terrorgruppens leder Oleg Kazov (Dave Legeno) forlanger flere milliarder dollars i løsesum for Petrov, hans to døtre og resten af gidslerne.

Men Kazov har ikke taget den tidligere rocker med i beregningerne. Joe har før været i knibe, og han har ikke tænkt sig at lade flere gidsler dø. Han slår sig sammen med Mikhail (Zachary Baharov) - en ung, men modig russisk agent, som stadig er i live inde på arenaen - og rykker ind, fast besluttet på at ændre reglerne i Kazovs dødbringende spil...Spillelængde:  93 min.
Produktionsår:  2009
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske