Les Visiteurs

Les Visiteurs

Les Visiteurs

2 Stk på lager

Brugt DVD

69,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Les Visiteurs
Året er 1122. Ridderen Godefroy er på vej hjem for at gifte sig efter at have frelst både kongen og fædrelandet. Undervejs rammes han desværre af en ondskabsfuld heks' forbandelse og opdager, at hans svigerfar er blevet forhekset til en bjørn. Godefroy nedlægger svigerfaren med sin armbrøst, og sammen med sin lille våbenbærer Jacquoille opsøger han fortvivlet en troldmand.
    
Ved hjælp af en magisk trylledrik skal de rejse nogle dage tilbage i tiden for at rette fejltagelsen. Desværre er troldmanden temmelig senil, så nok lykkes det ham at sende vores venner på en tidsrejse, men det bliver til fremtiden. Helt præcis 871 år frem - til vor tid. Stedet, de havner på, er det samme, og slottet findes stadig, men det er nu bygget om til luksushotel. Der hersker stor forvirring, og snart ender alt i totalt kaos!

Med sine indtægter på over 800 millioner kr. på verdensplan er Les Visiteurs den største franske succes i filmhistorien. Alene i hjemlandet lo 14 millioner biografgængere af den humoristiske galskab. I hovedrollerne ser vi Jean Reno (Leon) samt Christian Clavier (Asterix). Han skrev også manuskriptet tilLes Visiteurs og dens to efterfølgere.Spillelængde:  107 min.
Produktionsår:  1993
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Fransk
Undertekster:  Danske