-10134 Ulvenatten (KUN NORSKE UNDERTEKSTER)

-10134 Ulvenatten (KUN NORSKE UNDERTEKSTER)

-10134 Ulvenatten (KUN NORSKE UNDERTEKSTER)

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Ulvenatten
»En lag-på-lag intrige folder sig efterhånden ud i Egelands tætpakkede og actionmættede thriller... et glimrende stykke håndværk - professionelt og gennemtænkt.«
- Weekendavisen

I en direkte fjernsynsudsendelse bliver Norges mest populære debatprogram udsat for et kup af tjetjenske terroister. Bevæbnet med skydevåben og bomber kræver de et frit Tjetjenien, og at gidseldramaet sendes direkte minut for minut på flere tv-kanaler verden over. I studiet findes blandt andet den norske udenrigsminister, en ledende folketingspolitiker og den populære programleder Kristin Bye.

I ni intense timer kæmper politi og regering for at redde så mange som muligt ud af studie 2 i live. Som natten skrider frem forværres situationen. Thomas Fjell, politiets forhandler, står overfor sit livs største udfordring, hvor masser af menneskeliv er på spil. Terroristernes leder, Ramzan Jevlojev, er en hård forhandler, men iUlvenattens timer fortæller han også historien om sin sørgelige opvækst i et krigsramt Tjetjenien.

Ulvenatten er en politisk thriller, hvor dramaet følges minut for minut, time for time, og hvor Tom Egelandplacerer sin højaktuelle thriller midt i medielandskabet på en måde, som gør det utænkelige virkeligt.


Spillelængde:  80 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Norsk
Undertekster:  Norske