The Dark Crystal

The Dark Crystal

The Dark Crystal

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Dark Crystal
For tusind år siden hershede der fred på planeten. En gigantisk krystal spredte lys og godhed med sine magiske kræfter fra de tre sole, men så ramte katastrofen. Krystallen sprang og mistede sit lys. En tid af terror, ødelæggelse og undergang begyndte. De onde Skeksis overtog magten, og de gode Gelflings blev udryddet én efter én.
    
Nu er de tre sole atter på vej til at mødes, for godheden har fået en sidste chance. Jen og Kira er de eneste overlevende i Gelflingslægten, og de må nu begive sig ud for at forsøge at hele krystallen. Men den befinder sig på det sidste sted, Gelflingerne har lyst til at besøge - midt i hjertet af det gigantiske Skeksi-slot. Hvis det mislykkes, vil ondskaben fortsat regere over planeten til evig tid!

Med en produktionstid på 5 år er The Dark Crystal et af de største projekter i fantasy-genren. Filmen er et samarbejde mellem flere ekstraordinære talenter: Instruktør/producent/manuskriptforfatter Jim Henson er den legendariske skaber af The Muppet Show; instruktøren Frank Oz både skabte og spillede Yoda i Star Wars-filmene; Gary Kurtz er producenten bag Star Wars.


Spillelængde:  94 min.
Produktionsår:  1982
Antal DVD:  1
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske