Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

The Mummy - 4 disc Deluxe Edition (Mumien)

The Mummy  -  4 disc Deluxe Edition (Mumien)

The Mummy - 4 disc Deluxe Edition (Mumien)

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Mummy  -  4 disc Deluxe Edition

Mumien
Ved at kombinere gysene fra et vildt eventyr med spændingen fra Universals originale skrækfilm fra 1932 er MUMMY, med Brendan Fraser i hovedrollen, et sandt nonstop actiontrip fyldt med flotte visuelle effekter og førsteklasses talent. Den fortæller historien om en gruppe mennesker på jagt efter en gammel skat i den egyptiske ørken. Her lykkes det dem at afdække et 3.000 år gammel løfte om rædsler.

Mumien Vender Tilbage
Fra skaberne af Mumien kommer nu et af de største biografhits inden for action- og eventyrgenren nogen sinde med blændende flotte special effects og nonstop underholdning. 
Da en serie af begivenheder medfører, at de jordiske rester af Imhotep (Vosloo) genoplives i The British Museum, betræder mumien Imhotep atter jorden, og denne gang er han fast besluttet på at opnå udødelighed. Men en endnu stærkere kraft med udspring i det gamle Egyptens mørkeste ritualer er også sluppet løs i verden. Når disse to kræfter støder sammen, balancerer verdens skæbne på en vippe, og O'Connells (Fraser og Weisz) sendes ud i et desperat kapløb for at redde verden fra ubeskrivelig ondskab.Spillelængde:  120+129 min.
Produktionsår:  1999/2001
Antal DVD:  4
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske