Mr. Bean: Volume 1

Mr. Bean: Volume 1

Mr. Bean: Volume 1

2 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Mr. Bean: Volume 1

Afsnit 1

Mr. Bean har altid en særlig måde at gøre tingene på – uanset om han er til eksamen, hvor han ikke kan besvare ét eneste spørgsmål, eller på stranden hvor han forsøger at tage badebukser på uden først at tage bukserne af, eller i kirken hvor han desperat forsøger at holde sig vågen.  

Afsnit 2

Mr. Bean har fået sit allerførste kreditkort og er fast besluttet på at bruge det i indkøbscentret. Hans besøg i en fornem restaurant går ikke efter planen, fordi han bestiller den forkerte ret. Mr. Bean øver sig detaljeret til sit store øjeblik, mens han nervøs står i køen til Royal Film.  

Afsnit 3

Mr. Bean tager i svømmehallen og bliver vildt ophidset ved udsigten til at springe fra den højeste vippe. Mr. Bean giver igen et bevis på sin opfindsomhed på en bænk i parken, da han demonstrerer, hvordan man skal lave en sandwich. Mr. Bean er overbevist om, at hans yndlingsunderholdning er skrækfilm.  

Afsnit 4

Mr. Bean har købt sit første TV men har problemer med billedmodtagelsen. Bagefter tager han sit nyeste legetøj, et polaroidkamera, med i parken, inden han om aftenen tager i Club Phut og derefter på diskoteket, hvor han demonstrerer sine mageløse danseevner..  

Afsnit 5

Mr. Bean sover over sig, men når alligevel hen til tandlægen til tiden ved hjælp af utraditionel bilkørsel. Det varer dog ikke længe, før tandlægen ville ønske, at Mr. Bean ikke var kommet... Han tilbringer eftermiddagen på skovtur i parken og deler sin madpakke med en ubuden gæst.  

Medvirkende:
Rowan Atkinson


Stregkode
: 5050582795493
Releasedato: 2010-09-07
Original titel: Mr. Bean Collection - Vol. 1 (1990)
Antal Diske: 1
Spilletid: 124 min.
Censur: for alle
Region: 2, 4
Lydformat: Dolby Digital 2.0 (stereo)
Billedformat: 1.33:1 FullScreen 4:3
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Tysk