Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Millennium Stieg Larsson Film Trilogi (alle 3 film samlet)

Millennium Stieg Larsson Film Trilogi (alle 3 film samlet)

Millennium Stieg Larsson Film Trilogi (alle 3 film samlet)

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Millennium Stieg Larsson Film Trilogi (alle 3 film samlet)
Stieg Larssons Millennium Trilogi kommer nu i en simpel og stilren DVD boks, der vil vække glæde under et hvert juletræ. 

Boksen indeholder de tre film:

Mænd Der Hader Kvinder
Den tidligere direktør for Vangerkoncernen, Henrik Vanger, hyrer Mikael Blomkvist, journalist ved tidsskriftet Millennium, til at skrive sin slægts historie. Blomkvist påtager sig modvilligt opgaven, og til sin hjælp får han Lisbeth Salander, en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet, en fantastisk researcher og landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og møder en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane. Mænd der hader kvinder er filmatiseringen af Stieg Larssons første bog i succestrilogien om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, et enestående nyt makkerpar.

Pigen Der Legede Med Ilden
Journalisten Mikael Blomkvist arbejder på en stor historie om sexhandel, da to af hans medarbejdere bliver brutalt myrdet. Men Blomkvist bliver først rigtig chokeret, da det kommer frem, at den hovedmistænkte er Lisbeth Salander!”Pigen Der Legede Med Ilden” er det eksplosive andet kapitel i Stieg Larssons internationale bestsellertrilogi og fortsættelsen til gigantsuccesen ”Mænd Der Hader Kvinder”. 

Luftkastellet Der Blev Sprængt
"Luftkastellet der blev sprængt" følger efter "Mænd der hader kvinder" og "Pigen der legede med ilden", og er dermed tredje og sidste del af Stieg Larssons Millenium-trilogi. Lisbeth Salander (Noomi Rapace) bringes hårdt såret til hospitalet efter at have overlevet et skud i hovedet, men hun må stadig kæmpe mod anklagerne om tredobbelt mord. Mikael Blomkvist kæmper alt imens (Michael Nyqvist) en umulig kamp med at overbevise politiet og anklagemyndighederne om hendes uskyld. For med sandheden om Lisbeths dunkle fortid åbenbarer der sig en historie og en sammensværgelse på allerhøjeste plan. Alle jagter alle i 'Luftkastellet der blev sprængt', men ingen kan standse Salander og Blomkvists jagt på retfærdighed og sandhed.  


Medvirkende:
Michael Nyqvist
Noomi Rapace
Michalis Koutsogiannakis
Anders Ahlbom
Alexandra Eisenstein
Tina Berg
Henrik Sjöman
Tekla Granlund


Stregkode
: 5708758677721
Releasedato: 2011-10-17
Original titel: Stieg Larssons Millennium Trilogy: Män som hatar kvinnor (2009) / Luftslottet som sprängdes (2009) / Flickan som lekte med elden (2009)
Antal Diske: 3
Spilletid: 146 / 124 / 147 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 1.78:1 WideScreen 16:9
Sprog: Svensk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk