The Big Steal (1990)

The Big Steal (1990)

The Big Steal (1990)

1 Stk på lager

Brugt DVD

4,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Big Steal (1990)
Danny er helt Xet med den forførende dejlige Joanna. For at få hendes opmærksomhed, lokker han hende til et stævnemøde i hans Jaguar. Hun er vild med flotte biler og siger ja, men Danny har altså ingen Jaguar!

Det her skal bare lykkes, så Danny handler familiens gamle, veltjente, velholdte, stabile, sjælefulde Cedric 63 ind has brugtbilforhandleren Gordon Farkas. Han er af den vindende type, man ikke engang vil købe et uægte tæppe af. Men skidt, Dannys Jag er skideflot, han kan ikke undgå at skore. Men Gordon er "kommet til" at bytte motoren fra Dannys Jaguar om til en så godt som uduelig, så Dannys stævnemøde bliver en katastrofe. Og dertil kommer at Joannas far ikke kunne snuppe ham, hans egne gamle forældre ikke kunne tilgive ham bilbyttet, Joanna er skredet og drømmejaguaren er in deep shit!

Men med hovedet fuldt af ideer, to gode mekanikker-venner og et par trods alt forstående forældre, kan Danny måske stadig vinde Joanna og Jaguaren. Med hjertet i halsen og hans bedste stik-hurtig-af løbesko på, bliver planen sat i sving...Spillelængde:  90 min.
Produktionsår:  1990
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske