Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Sherlock Holmes 2: Skyggespillet

Sherlock Holmes 2: Skyggespillet

Sherlock Holmes 2: Skyggespillet

2 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet
Robert Downey Jr. er tilbage i rollen som verdens mest berømte detektiv, Sherlock Holmes, og Jude Law er tilbage som hans ven og kollega, Dr. Watson, i Sherlock Holmes: A Game of Shadows. 

Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) har altid været den mest intelligente mand i rummet. Indtil nu. Et nyt kriminelt geni er løs – professor James Moriarty (Jared Harris) – og ikke alene er Moriarty Holmes’ intellektuelle ligemand, hans ondskabsfuldhed og totale mangel på samvittighed giver ham måske en fordel i forhold til den berømte detektiv. 

Rundt omkring i verden sker der flere voldsomme hændelser – en skandale vælter en indisk bomuldsmagnat, en kinesisk opiumhandler dør af en tilsyneladende overdosis, bomber går af i Strasbourg og Wien, og en amerikansk stålmagnat dør. Ingen ser nogen forbindelse mellem de tilsyneladende tilfældige begivenheder – ingen, på nær Sherlock Holmes, der opdager et nøje udtænkt spindelvæv af død og destruktion. Den skyldige kan kun være hans nemesis: Moriarty.Spillelængde:  129 min.
Produktionsår:  2011
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske