Conan: The Adventurer: Volume 2

Conan: The Adventurer: Volume 2

Conan: The Adventurer: Volume 2

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Conan: The Adventurer: Volume 2
Arnold Schwarzenegger spillede rollen som Conan i sin gennembrudsfilm. Conan the Adventurerbygger videre på barbarens eventyr i denne serie. Conan er en af fantasygenrens største ikoner, en lovløs dræber, som i en svunden tid bekæmper mægtige fjender. I denne eventyrspækkede actionserie samler han en flok mænd, som hver især har unikke evner, og de drager på eventyr i barbarernes land, hvor troldmænd udøver magi, og overnaturlige væsner lurer.

Specielt om denne udgivelse: Anden og sidste del tager seeren tilbage til en svunden tid, hvor hverdagen var et eventyr på liv og død. Magiske dyr og sorte kræfter er på spil, når Conan tager ud for at hævne sine forældres død og forhindre ærkefjenden i at overtage hele landet.
    
Den frygtløse Conan tager påny kampen op mod ærkefjenden Hissah Zuhl, som er ansvarlig for hans forældres død. Hissah forsøger gang på gang at udslette barbaren, og kun takket være sit trofaste følge undgår Conan den hær af blodtørstige krigere og troldmænd, som Hissah har kontrollen over. Hvor længe kan Conan blive ved?Spillelængde:  660 min.
Produktionsår:  1997-1998
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske