Kaninbjerget (Watership Down)

Kaninbjerget (Watership Down)

Kaninbjerget (Watership Down)

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Kaninbjerget (1978)
En flok unge hankaniner med Hassel i spidsen drager bort fra den koloni, hvor de er født og opvokset. Hassels bror Femmer har nemlig i et syn set, at dommedag vil ramme kolonien. Det lykkes for de to kaniner at overtale en del andre hanner til at tage med.

Undervejs møder de alverdens farer, indtil de endelig når frem til det sted, som Femmer så i sit syn, nemlig Kaninbjerget. Her grundlægger de deres nye koloni, men de mangler hunner for at kunne formere sig.

Mågen Kehaar hjælper dem med at finde kolonien Efrafa, som ligger i nærheden. Dette er et diktatur, brutalt ledet af General Galtetand, som styrer med hård pote, så det bliver ikke nogen let opgave at få fat i hunnerne.

Kaninbjerget er et episk eventyr, der er elsket verden over. Filmen bygger på romanen, der gjorde Richard Adams verdensberømt, og som på rekordtid solgte over 5 mio. eksemplarer. Mange har sammenlignet historien med "Ringenes Herre"s storhed og personkarakterer. Da BBC i 2003 lavede en stor undersøgelse om verdenshistoriens bedste bøger, havnede "Kaninbjerget" blandt de 30 bedste.


Spillelængde:  92 min.
Produktionsår:  1978
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske