BASEketball

BASEketball

BASEketball

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
BASEketball (1998)
Coop og Doug er to tabere, som kun er gode til én ting her i livet: at kaste en bold i en basketkurv. Så længe de slipper for at aflevere, drible og hoppe, er de uslåelige. Derfor opfinder "BASEketball", en blanding af baseball og basket, hvori alle former for "psykning" er tilladt - et spil, der passer dem perfekt!
    
Spillet og særligt baseketball-holdet "The Beers" bliver hurtigt umådeligt populære i hele USA. Men der opstår snart en række vigtige spørgsmål: skal de fortsætte med at spille for evigt, bare fordi det er sjovt? Er venskab vigtigere end alle de dejlige penge, de kan tjene? Hvor letpåklædte kan cheerleader-pigerne egentlig blive? Hvor mange tequilas kan man drikke før en finale, og ikke mindst: hvordan havnede Doug i boblebadet sammen med Playboy-baben Victoria Silvstedt!?

Se filmen, så får du svar på alle disse spørgsmål, og mange andre, som du ikke engang var klar over, at du undrede dig over...
    
Fra instruktøren bag The Naked Gun (David Zucker) og med skaberne af tegnefilmserien South Park (Trey Parker & Matt Stone) i hovedrollene.Spillelængde:  99 min.
Produktionsår:  1998
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske