The Ultimate Gangster Class A Selection - 7 disc

The Ultimate Gangster Class A Selection  -  7 disc

The Ultimate Gangster Class A Selection - 7 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

99,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Ultimate Gangster Class A Selection  -  7 disc

 

American Gangster (2007)  -  2 disc
I de tidlige 70’ere var politikorruptionen løbet løbsk i New York og Vietnam-krigen krævede dagligt nye ofre. Døde amerikanske soldater blev sendt tilbage til USA i militærets ligposer eller kom hjem som narkomaner afhængig af heroin. Med hjælp fra ordensmagten og uden nævneværdig konkurrence opererede den italienske mafia forholdsvist uhindret på heroinmarkedet, hvor der blev solgt tusindvis af kiloer til afhængige narkomaner.

Med tavshed som modydelse betalte en privilegeret og urørlig grupper af hvide mænd millioner af dollars til New Yorks dommere, advokater og politibetjente. La Cosa Nosta og deres håndlangere var urørlige. Urørlige lige indtil den foretagsomme "forretningsmand" Frank Lucas overtager magten. Ingen havde lagt mærke til Frank som stod i lære hos Bumpy Johnson, som var en New Yorks ledende, sorte gangsterbosser. Man da Bumpy pludselig dør, benytter Lucas muligheden til at opbygge sit eget forbryderimperium og udleve sin egen version af den amerikanske drøm. Og for at få magten over byens narkomarked oversvømmer han gaderne med et renere og billigere produkt.


Casino (1995)  -  2 disc
Las Vegas 1973 - en by i storhedstid fyldt med magt, glimmer, drømme og livsfare.

Robert De Niro, Sharon Stone og Joe Pesci spiller hovedrollerne i Martin Scorsese's fængslende film, om hvordan blind ambition, glødende passion og 24 karats grådighed væltede et storslået imperium. 

Scarface (1983)  -  2 disc
Al Pacino har hovedrollen i denne episke specialudgave på DVD som den uforglemmelige Tony Montana - en af de mest hensynsløse gangstere i filmhistorien.

Scarface er instrueret af den succesrige Brian DePalma og produceret af Martin Bregman, og filmen følger en cubansk flygtning, som ankommer til Miami og skyder sig vej til toppen af byens kokainimperium. Det intense manuskript, skrevet af Oscar vinder Oliver Stone, den medlevende musik, komponeret af Giorgio Moroder, og det dybgående kendskab til Miamis latinamerikanske livsstil gør Scarface til en af Hollywoods største dramaer om underverdenen, en afsløring af de voldsomme kræfter, der er på spil i det amerikanske narkomiljø.


Carlito's Way (1993)  -  2 disc
Da Carlito Brigante slipper ud af fængslet efter fem år, er verden blevet en anden. Gadens spilleregler er om muligt blevet hårdere, så han beslutter sig for at trække sig tilbage. Helst med lidt penge og helst med den kvinde han elsker. Men Carlito æreskodeks kræver, at han betaler sin gæld advokaten som fik ham ud, og det giver problemer, livstruende problemer.

I rollen som Carlito lægger Al Pacino endnu et fascinerende gangsterportræt til sin imponerende række af præstationer i denne genre. Han får modspil fra Sean Penn som den upålidelige advokat. Brian De Palma som også lavede Pacino-filmen "Scarface", har instrueret.Spillelængde:  150+171+164+138 min.
Produktionsår:  2007, 1995, 1983, 1993
Antal Disc:  7 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske