u11443 Fest I Byen (Jour De Fete) (UDEN COVER)

u11443 Fest I Byen (Jour De Fete) (UDEN COVER)

u11443 Fest I Byen (Jour De Fete) (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Fest I Byen (Jour De Fete)
I den lille franske by forbereder man sig til fest. Nationaldagen skal fejres med pomp og pragt. Et rejsende tivoli ankommer. En teltbiograf sættes op. Og det er her i teltet at byens postbud ser en noget pralende film om det amerikanske postvæsen. Modige akrobater hvirvler forbi og spreder post fra både fly og motorcykel. Hurtigt bestemmer han sig. Han vil effektivisere postvæsenet "The American Way"!

På sin cykel indleder han række halsbrækkende strabadser, lige så kaotiske som elskværdige. Blandt andet tramper han han lige ind i Tour de France feltet. Men fremfor alt tramper det gode postbud lige ind i filmhistorien...

Nu er mesterværket Fest i byen blevet endnu mere mesterligt. For første gang vises den nemlig i farver! Ved indspilningen brugte Tati to kameraer, et med farvefilm og et med sort/hvid - for en sikkerheds skyld. Og det var et held. Farvefilmene kunne nemlig ikke fremkaldes dengang. Men nu har moderne teknik gjort det muligt at se filmen i farver - fuldstændig som Tati havde tænkt sig det fra starten.


Spillelængde:  77 min.
Produktionsår:  1948
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Fransk
Undertekster:  Danske