The Kid Stays In The Picture

The Kid Stays In The Picture

The Kid Stays In The Picture

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort Om:
The Kid That Stays In The Picture
Filmproducenten Robert Evans levede livet, som mange går og drømmer om. Hans filmkarriere begyndte i 1956 ved lidt af et tilfælde. Han sad ved poolen på det fashionable Beverly Hills Hotel, da den berømte skuespillerinde Norma Shearer fik øje på ham. Hun tilbød ham straks en rolle i filmen Man of Thousand Faces.
    
Efter en kort, glorværdig karriere som filmstjerne besluttede Evans at kaste sig over producerfaget. Mirakuløst - uden nogen forkundskaber - blev Evans i en alder af 34 år tilbudt jobbet som producerchef hos Paramount Pictures.
    
Evans sad i chefstolen fra 1966-1974, og under ham så nogle af vor tids største film dagens lys - The Godfather, Rosemary's Baby, Love Story, The Odd Couple, The Conformist, Harold & Maude ogChinatown.
    
Men i begyndelsen af 80'erne var Hollywoods yndling ved at tabe pusten. Efter et forlist ægteskab med skuespillerinden Ali MacGraw, en kokaindom og svirrende rygter om medvirken i mordsagen på natklubben Cotton Club, forsvandt Evans næsten ud i glemslen.
    
Takket være en ukuelig viljestyrke og en god portion held lykkedes det dog Evans at rejse sig igen og gøre comeback som "The kid who stays in the picture".

Gennem årene er Evans blevet venner med nogle af Hollywoods - og USA's - mest prominente navne såsom Warren Beatty, Jack Nicholson, Roman Polanski, Henry Kissinger og Dustin Hoffman. Desuden har Evans også et ry som en af Hollywoods mest ombejlede ungkarle, og han har haft affærer med nogle af de smukkeste kvinder i verden så som Ava Gardner, Grace Kelly, Lana Turner, Cheryl Tiegs, Raquel Welch og Margaux Hemingway.

The Kid Stays in the Picture er en gribende fortælling om Robert Evans' usædvanlige venskaber og hans turbulente kærlighedsliv. Filmen bygger på Robert Evans' selvbiografi af samme navn. Idéen til filmen opstod, da instruktøren Brett Morgen blev ringet op af manuskriptforfatteren Pam Brady, der - efter et møde med Robert Evans - havde diskuteret muligheden for at filmatisere hans bog. Robert Evans havde foreslået, at Pam Brady skulle udarbejde manuskriptet, men da hun i mellemtiden var blevet forelsket i Evans, mente Brady, at det var bedre at give opgaven videre for at undgå alt for mange komplikationer.


Spillelængde:  93 min.
Produktionsår:  2002
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske