En Engel Ved Mit Bord (An Angel At My Table)

En Engel Ved Mit Bord (An Angel At My Table)

En Engel Ved Mit Bord (An Angel At My Table)

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
En Engel Ved Mit Bord (An Angel At My Table)
Janet, en sky og overset pige, vokser op i et fattigt hjem med mange søskende, og hendes barndom rammes af flere tragedier. Broderen lider af epilepsi, og to af hendes søstre drukner med et par års mellemrum. Tidligt opsøger Janet bøgernes og poesiens verden, hvor hun finder et fristed fra den barske virkelighed. Men efter at være blevet fejldiagnosticeret som skizofren, spærres hun inde på et mentalsygehus, hvor hun bliver behandlet med elektrochok gennem flere år.
    
Samtidig udvikler hun sit skrivetalent, som også bliver hendes vej ud til friheden. Ingen drømte på dette tidspunkt om, at den lille sky og mishandlede pige skulle ende med at blive en af verdens mest ansete forfattere. 

An Angel at My Table bygger på Janet Frames selvbiografiske romantrilogi "Til Er-Landet", "En engel ved mit bord" og "Sendebudet fra Spejlbyen". Janet Frame døde den 29.januar 2004, 79 år gammel. Mange mener, at hun burde have haft Nobelprisen i litteratur.
    
Jane Campion (The Piano) har lavet et usentimentalt, men følsomt portræt af et enestående og specielt menneske, som besad en utrolig sjælestyrke. 

"An Angel at My Table behøver man ikke at kæmpe for at forstå: Historien er fortalt med en klarhed og enkelthed, så man lige så stille bliver fuldstændig opslugt!"
-Roger Ebert, Chicago Sun-Times


Spillelængde:  153 min.
Produktionsår:  1990
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske