I Spit On Your Grave (1978)

I Spit On Your Grave (1978)

I Spit On Your Grave (1978)

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
I Spit On Your Grave (1978)
Jennifer er en ung forfatter, som rejser fra Manhattan og ud på landet for at skrive sin første roman. Hun lejer en afsidesliggende hytte, hvor hun i ro og mag skal blive inspireret til at skrive. Det kunne ikke være mere perfekt, indtil fire lokale mænd en dag forandrer hendes liv for altid. Gang på gang voldtager og mishandler de hende, og da de endelig forlader hende, er hun mere død end levende. Men de skal komme til at fortryde, hvad de har gjort. Jennifer overlever, og da hun er kommet sig, bliver mændene klar over, at ikke alle voldtægtsofre undgår gerningsmændene – nogle hævner sig! 

I Spit on Your Grave er sammen med Last House on The Left og Thriller – A Cruel Picture tre af de mest berygtede film fra 70’erne. Voldsscenerne i filmen fik topkritikeren Roger Ebert til at kalde den "alle tiders mest modbydelige film" og kræve, at den blev stoppet. En heftig debat var uundgåelig - og hårdt presset trak selskabet bag filmen den tilbage fra biografen. 

Husk også Steven R. Monroes brutale remake fra 2010 med Sarah Butler som det hævngerrige voldtægtsoffer.Spillelængde:  100 min.
Produktionsår:  1978
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske