Paprika

Paprika

Paprika

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Mange har med længsel ventet på den nye animé-film fra Satoshi Kon's hånd, ogPaprika beviser suverænt, hvorfor Kon er en af tidens mest interessante og originale animé-instruktører. Her udviser han en stærk sans for animationsuniversets særlige muligheder og matcher med en historie i mange lag om den cool psykoterapeut Atsuko med det yngre alter ego Paprika. 

På Atsukos klinik har man opfundet en maskine, den såkaldte DC Mini, der giver Atsuko/Paprika mulighed for at træde ind i patienternes drømme og afkode kilden til deres neuroser. Men da en DC Mini stjæles, udvikler scenariet sig til et kollektivt mareridt, idet tyvene tiltvinger sig adgang til folks drømme og tanker – og Paprika må rejse ind i drømmeverdenen for at komme tyvene til livs. 

Satoshi Kon har opnået et filmisk look ved brug af håndholdte sekvenser og close-ups med sløret baggrund, men det er med det twistede drømmeunivers, der erobrer virkeligheden, han virkelig går amok: Buddha-figurer, samurai-statuetter og Hello Kitty-dukker befolker et univers ude af kontrol, og et skingert, japansk electro-pop-soundtrack forstærker den syrede stemning.Spillelængde:  90 min.
Produktionsår:  2006
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Dansk