Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Spider-man 2

Spider-man 2

Spider-man 2

1 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Spider-man 2
I Spider-Man 2, som er baseret på helten i den klassiske tegneserie fra Marvel, spiller Tobey Maguire igen den blide Peter Parker, som må gå en hårfin balancegang mellem livet som universitetsstuderende og som superhelt. 

Filmen fortsætter umiddelbart, hvor 1'eren slap. Peter Parker er langtfra tilfreds med sit dobbeltliv som superhelten Spider-Man. Hans elskede Mary Jane (Kirsten Dunst), hvis kærlighed han har måttet afslå, er i færd med at forlove sig med en anden. Hans ven Harry Osborn (James Franco) hader Spider-Man inderligt, fordi denne dræbte hans far, the Green Goblin. 
    
Peter er klar til at opgive sit edderkoppejob, men hans liv bliver yderligere kompliceret, da en ny fjende i form af den lynende intelligente Otto Octavius (Alfred Molina) dukker op. Octavius er blevet reinkarneret som den maniske og mangearmede "Doc Ock". Da Doc Ock kidnapper Mary Jane, bliver Spider-Man igen fanget i et net af eventyrlige dimensioner, og spændingen stiger til svimlende højder. Spillelængde:  127 min.
Produktionsår:  2004
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske