Jagten

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Jagten
I en lille dansk provinsby op til jul er 40-årige Lucas omsider ved at få styr på sit liv. Efter en hård skilsmisse har han fået sig en ny kæreste, et nyt arbejde og er godt i gang med at genopbygge forholdet til sin teenagesøn Marcus. Men noget går galt. Ikke meget. Bare en lille bemærkning. En tilfældig løgn, der spreder sig som en virus. Mistroen løber løbsk, og det lille samfund befinder sig pludselig i en tilstand af kollektivt hysteri, alt i mens Lucas ene mand kæmper med alt, hvad han har for at bevare sit liv og sin værdighed. Jagten er en foruroligende fortælling om en uskyldig mand, der rammes af en tilfældig løgn - en moderne historie om heksejagt og om hvor skrøbeligt fællesskabet er, når først sladder og tvivl får lov at florere.

Thomas Vinterbergs seneste mesterværk om en lille løgn, der spreder sig, har pr medio marts 2013 solgt så mange billetter, at filmen er blandt de mest sete danske film herhjemme nogensinde. Med 650.000 solgte billetter er Jagten den fjerdemest sete danske film på hjemmemarkedet i løbet af de seneste 10 år.
    
Filmen har vundet adskillige internationale priser. Blandt de mest prestigefyldte er Mads Mikkelsens pris som Bedste Skuespiller på Cannes Film Festival 2012.Spillelængde:  110 min.
Produktionsår:  2012
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske