Den Nøgne Sandhed (Where The Truth Lies)

Den Nøgne Sandhed (Where The Truth Lies)

Den Nøgne Sandhed (Where The Truth Lies)

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Where The Truth Lies (2005)
I 1950'erne udgjorde Vince Collins og Lanny Morris USA's hotteste komikerduo, der med skarpe jokes og en bramfri stil charmerede sig ind på natklubbernes klientel af smukke kvinder og gangstertyper. 

Under beskyttelse af mafiabossen Sally San Marco tager de to lystigt for sig af det søde liv, og San Marco sørger for, at de kan få alt. Men da en smuk ung kvinde findes død i badekarret i duoens hotelsuite, begynder korthuset at styrte sammen.

Begge har de vandtætte alibier, og bliver renset for enhver mistanke, men skandalen ender med, at duoen går i opløsning. 

Mange år senere beslutter den unge, ambitiøse journalist Karen O'Connor sig for at afdække mysteriet bag duoens sammenbrud. 
Bevæbnet med et million-dollar-tilbud fra et forlag overtaler hun en sky Vince Collins, til at fortælle hele sandheden - også om den nat den unge kvinde døde.
Det går snart op for hende, at duoens anden part, Lanny Morris, på egen hånd er ved at færdiggøre sin version af historien. Da Karen tager til New York, for at diskutere sagen med sin forlagsredaktør, støder hun i flyet på netop Lanny Morris.

Hun udgiver sig for at være skolelærer, og tilbringer en romantisk aften i hans selskab. I sin videre søgen efter sandheden om komikerduoen og deres mystiske brud bliver hun langsomt viklet ind i et spind af hemmeligheder, hvor hun bliver deltager i en slags kattens leg med musen. Hun må indse, at jo mere hun finder ud af, jo mindre ved hun, og jo mere usikker bliver hun på sin egen rolle - katten eller musen? Og med hvilke konsekvenser?Spillelængde:  107 min.
Produktionsår:  2005
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske