Night On Earth

Night On Earth

Night On Earth

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Night On Earth (1991)
Det er sen nat i fem af verdens storbyer, hvor fem taxa-chauffører er på arbejde. I Los Angeles opdager en talentspejder fra Hollywood (Gena Rowlands), at hendes chauffør (Winona Ryder) ville være den perfekte skuespiller. I New York er chaufføren af udenlandsk oprindelse (Armin Mueller-Stahl) fuldstændig på ukendt grund. I Paris har en blind pige samtaler om sex og blindhed med sin afrikanske chauffør, mens en ustoppelig chauffør i Rom (Roberto Benigni) bogstaveligt talt snakker sin passager i sænk. Og i Helsinki diskuteres meningen med livet.
    
Til trods for ulighederne er der en rød tråd mellem dem alle. En fantastisk film om kultur, værdikonflikter og livsanskuelse.

Med sit hvide hår og ultra-cool rock-personlighed er Jim Jarmusch lederfiguren inden for amerikansk independent film. Han lavede Permanent Vacation i 1980, mens han gik på universitetet. Filmen blev senere hyldet af kritikerne.
    
Hans gennembrud kom i 1984 med filmen Stranger Than Paradise. Han har afslået tilbuddene fra Hollywood trods kæmpesuccéser som Dead Man med Johnny Depp, Mystery Train med Steve Buscemi, Night on Earth med Winona Ryder og Down by Law med Roberto Benigni og Tom Waits.


Spillelængde:  129 min.
Produktionsår:  1991
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske