-4600 Pelle Erobreren (Svensk/Dansk Sprog - Engelske undertekster)

-4600 Pelle Erobreren (Svensk/Dansk Sprog - Engelske undertekster)

-4600 Pelle Erobreren (Svensk/Dansk Sprog - Engelske undertekster)

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Pelle Erobreren
En båd fyldt med fattige svenske udvandrere anløber Bornholm. Imellem dem er Pelle og hans gamle far, Lasse. Lasse har fyldt Pelle med eventyr om det danske paradis: man får rosiner i flæskesteg, pålæg på brødet, billig brændevin og svimlende lønninger. Da de endelig får arbejde på Stengaarden hos forvalter Kongstrup, bliver de behandlet som slaver og får et usselt røgterkammer bag kostalden. Men Lassefars håb om, at Pelle en dag erobrer den satans modbydelige, store, vidunderlige verden, svinder aldrig.

Bille Augusts vidunderlige og Oscar-vindende filmatisering af Martin Andersen Nexøs roman er en hyldest til menneskets ukuelige ånd. Smukt filmet på Bornholm med formidable Max von Sydow som Lassefar, Pelle Hvenegaard som Pelle og Axel Strøbye som forvalter Kongstrup. I andre roller ses Erik Paaske, Sofie Gråbøl og Buster Larsen.
    
Pelle Erobreren er en storslået og dramatisk fortælling og et af de mesterstykker, der banede vejen for dansk filmkunsts internationale gennembrud.Spillelængde:  157 min.
Produktionsår:  1988
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Svensk/Dansk
Undertekster:  Engelske