Bolettes Brudefærd

Bolettes Brudefærd

Bolettes Brudefærd

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Bolettes Brudefærd (1938) 
I en lille sjællandsk landsby, hvor alt tilsyneladende ånder fred og idyl, bor den rapkæftede syerske, Bolette Jensen. Hun er frygtet for sin skarpe tunge, og hendes ligefremme stil har gjort hende upopulær hos det korrupte sogneråd.

Så de har lagt en skummel plan. De vil betale en udenbys særling, ”putkræmmeren” Morten, 650 kroner for at tage Bolette til hustru og dermed bortgifte hende til et andet sogn. Men de har gjort regning uden Bolette. Og snart er hun klar med et modspil, der vil overraske alle… 

Bodil Ipsen var sin tids største skuespillerinde, og to gange nåede hun at vinde en Bodil – filmprisen, der er opkaldt efter hende selv. I denne klassiske tonefilm fra 1938, spiller hun en af sine livsroller, som den karismatiske syerske, Bolette, der sætter ud på en udspekuleret brudefærd med ”putkræmmeren” i skikkelse af Peter Malberg.


Emanuel Gregers har instrueret og Kai Normann Andersen skrevet musikken til en lystig folkekomedie fra genrens absolutte storhedstid.Spillelængde:  97 min.
Produktionsår:  1938
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Dansk for hørehæmmede
Billede: Sort/Hvid