Carmen & Colombo

Carmen & Colombo

Carmen & Colombo

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Carmen & Colombo
TV2 Charlie er stolte af at kunne præsentere kanalens første egenproducerede fiktionsserieCarmen & Colombo, der handler om hverdagens sjove situationer, pudsige forviklinger og kærligheden i en moden alder.

I serien følger vi parret Gert og Kate (Dick Kaysø og Ditte Gråbøl), der har mødt hinanden i en sen alder og kastet sig ud i et helt nyt liv sammen. Gert er privatdetektiv og løser sammen med sin unge og lidt kejtede assistent Bo (Nikolaj Dahl Hamilton), alle de mærkværdige sager, som finder vej til det lille detektivbureau "Colombo". Gert og Bo er mester og lærling, og det er naturligvis lærlingen, der kastes ud i de mere udfordrende roller, når jobbet kræver rollespil, udklædning eller spionage.
    
Selv om Gert gerne løser opgaven (dog ikke altid som planlagt), sætter han altid kærligheden til Kate højere end nogen detektivopgave!

Hos Kate i frisørsalonen "Carmen" er der masser af hjertevarme, og der er altid plads til en snak og en varm kop kaffe. Og har man brug for et godt råd, stiller Kate gerne sine "clairvoyante" evner til rådighed.
    
I salonen arbejder også singlepigen Gitte (Vicki Berlin), der netop er hjemvendt fra USA, og som konsekvent falder for de forkerte mænd.



Spillelængde:  128 min.
Produktionsår:  2011
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske