Et Dristigt Kys (Ae Fond Kiss)

Et Dristigt Kys (Ae Fond Kiss)

Et Dristigt Kys (Ae Fond Kiss)

2 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Et Dristigt Kys (Ae Fond Kiss)
Casim er pakistansk andengenerations indvandrer bosat i Glasgow. Han arbejder som DJ på nogle af Glasgows mest cool spillesteder og drømmer om at åbne sin egen klub en dag.

Hans forældre er ortodokse muslimer og har arrangeret, at Casim skal giftes med sin smukke kusine Jasmine. Casim er glad for sin kusine, men problemerne melder sig, da han kun ganske få uger inden det store bryllup med Jasmine møder pigen Roisin. Hun arbejder som lærer på hans søsters skole og er helt anderledes end de andre piger, Casim tidligere har mødt.

Filmen, Et dristigt kys, er en kærlighedshistorie, men også en film om identitet – ikke kun på det personlige plan, men også på det familiære og sociale plan. Manuskriptforfatteren Paul Laverty forklarer: ”Det er interessant at se, hvordan forældre vil have at deres børn skal giftes med nogen, som er ligesom dem selv. Det stikker virkelig dybt. Jeg er især interesseret i mennesker, som vil frigøre sig fra deres forældres bånd. Det er en stor beslutning, og det kan ofte få dramatiske konsekvenser”.Spillelængde:  100 min.
Produktionsår:  2004
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske