10,000 BC + The Bucket List - 2 disc

10,000 BC + The Bucket List  -  2 disc

10,000 BC + The Bucket List - 2 disc

2 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
10,000 BC + The Bucket List  -  2 disc

10,000 BC
I tidernes morgen, da både mand og dyr var utæmmede, og de store mammutter vandrede over sletterne, var idéer og overbevisninger med til at skabe menneskeheden. 

Langt ude på sletterne lever den primitive bjergstamme Yagahl. Hvert år, når de store, majestætiske mammutter vandrer, gør stammen klar til jagt. Stammens overlevelse er afhængig af mammutternes vandring. Og den jæger, der nedlægger den første mammut, får æren af at bære Det Hvide Spyd. Den unge jæger D’Lehs (Steven Strait) far forlod stammen, da han var lille, og hele stammen har derfor altid kaldt ham søn af en kujon. D’Leh er forelsket i den smukke Evolet (Camilla Belle), men de holder det som en hemmelighed. Evolet er nemlig blevet spået, at hun skal lede folket til et nyt liv sammen med en stor kriger. 
    
En dag bliver stammen overfaldet af en bande fremmede krigsherrer. De slår mange ihjel og tager de unge og arbejdsdygtige med sig som krigsbytte – deriblandt Evolet. Men ikke alle var i lejren på det tidspunkt, overfaldet skete. D’Leh er sammen med en lille flok fast besluttet på, at de vil befri de tilfangetagne. Han bliver nu kastet ud i en livsfarlig rejse over sneklædte sletter og store dale og står undervejs ansigt til ansigt med sabeltigre, terror-fugle og fremmede stammer for at redde den kvinde, han elsker.

The Bucket List
For mange år siden bad Carter Chambers (Morgan Freeman), professor i filosofi, sine elever om at lave en liste – en Bucket List – en liste over alle de ting, de ville have ud af livet, hvad de ville se, opleve og opnå, før de forlod denne verden. Carter var i gang med at definere sine egne drømme og planer, da virkeligheden bankede på døren. Han måtte afbryde sine studier for at kunne forsørge sin nystiftede familie. Ægteskab, børn og et job på 46. år som bilmekaniker har ændret hans liste og gjort det til et bittersødt minde om tabte muligheder og er nu en mental opgave, som han nogle gange tænker på, mens han arbejder under motorhjelmen. 
    
Den succesrige forretningsmand Edward Cole (Jack Nicholson) har aldrig set en liste uden et bundresultat. Han har altid haft for travlt med at opbygge sit forretningsimperium og tjene penge til at tænke på, hvad han dybest set vil udover at drikke sin næste kop gourmet-kaffe. Men nu spiller livet pludselig dem begge et puds. 
    
De bliver indlagt på samme hospitalsstue, da de er blevet alvorligt syge. De har ikke meget til fælles, men efterhånden opdager de, at de begge har et stort ønske om at se og opleve alle de ting, de endnu ikke har nået. Sammen laver de en liste over de ting, de vil nå, og da Edward har pengene til at realisere det, udskriver de sig selv og drager af sted sammen med Edwards personlige assistent (Sean Hayes). Det bliver til en oplevelsesrig tur med stop undervejs i bl.a. Taj Mahal, fine restauranter, racerløb og meget mere. 
    
Undervejs får de streget et par ting fra listen, men der bliver også tilføjet nye ønsker. Og samtidig begynder et spirende venskab – fyldt med humor, forståelse – og en hel del attitude. Nogle gange er du nødt til at få udleveret en deadline, før du kan finde ud af at leve livet.


Spillelængde:  109 + 97 min.
Produktionsår:  2008/2007
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske