A Woman Of Substance Trilogien - 4 disc (Emma)

A Woman Of Substance Trilogien  -  4 disc (Emma)

A Woman Of Substance Trilogien - 4 disc (Emma)

2 Stk på lager

Brugt DVD

169,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
A Woman Of Substance Trilogien  -  4 disc

Emma (1983)
I begyndelsen af 1900-tallet er den unge Emma Harte en fattig engelsk tjenestepige med dårlige fremtidsudsigter. Hendes rige elsker har forladt hende, og desuden er hun gravid. Men Emma er både ukuelig og stærk. Hun nægter at lade sig slå ud af modgang, og hendes drivkraft er hadet til den velhavende familie, som svigtede hende. Mod alle odds begynder hun langsomt at klatre op ad samfundets rangstige.

Drømmen Er Din (Hold The Dream) (1986)
Emma Harte har gennem hele sit liv arbejdet for at opbygge et kæmpestort imperium, bl.a. med støtte fra sin elskede Blackie O'Neill. Nu er Emma 80 år gammel og behøver en arving til at overtage det store imperium. Valget falder på hendes favorit, barnebarnet Paula, som sværger at holde fast i Emmas drøm.

Stærke Viljer (To Be The Best) (1992)
Paula O'Neill er nu chef for det store imperium, men det er et foretagende, som Paulas fjender forsøger at overtage. I Paulas nærhed findes også den stilige sikkerhedschef Jack Figg. Romantik, mord og bedrag er vigtige ingredienser i denne storslåede afslutning på Barbara Taylor Bradfords hyldede romantrilogi om Harte-dynastiets skæbne og eventyr.


Spillelængde:  735 min.
Produktionsår:  1983/1986/1992
Antal Disc:  4 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske