Martin Brygmann: De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet

Martin Brygmann: De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet

Martin Brygmann: De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Martin Brygmann: De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet
"De Fleste Ulykker Sker Med Lemmet" var i foråret 2011 så stor en publikumssucces på Bellevue Teatret i Kbh., at man dels valgte at forlænge spilleperioden, og dels valgte at lade det forevige af kameraer. Både publikum og kritikere har haft det sjovt og har ladet sig begejstre over showet. Gaffa kalder det for et sjovt og rigtig vellykket show, og Politikens Lokalaviser taler om "lyse påhit, geniale platheder og kropslig komik i særklasse", og i dagbladet Information er det et "modigt og vanvittigt show", "en udstilling af hans eminente præcision som komiker". 

Showet, der nu kommer på DVD, tager afsæt i nogle af de alter egoer, Martin oplever som dele af sin personlighed, og undervejs transformeres han fra én figur til den næste. Bl.a. møder publikum den australske performer og multi-kunstner Todd, musiklæreren Jørgen fra Ringhøj Gymnasium, den russiske champagne-pige Olga og undergrunds-poeten Verner. Flere af figurerne fandt allerede inden showets premiere tidligere i år via en række små film på Youtube vej til et stort publikum. 

Martin har i disse dage taget hul på en to måneder lang turné, som bringer ham, Todd, Jørgen og de andre rundt i hele Danmark. I forrige uge var der premiere i Frederikshavn, hvor publikum kvitterede med stående bifald og anmelderne med stjernestøv. DVD'en indeholder ud over showet et omfattende ekstramateriale



Spillelængde:  88 min.
Produktionsår:  2011
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen