The Hangover: Part 2

The Hangover: Part 2

The Hangover: Part 2

1 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Hangover: Part 2
To år er gået, siden Dougs (Justin Bartha) næsten fatale polterabend i Vegas, hvor både brudgom og hukommelse forsvandt, og Stu (Ed Helms) skal nu giftes med sit livs kærlighed Lauren (Jamie Chung) i Thailand. Stadig mærket af oplevelserne i Vegas, har Stu besluttet sig for at holde en "bachelor brunch" alkoholfri. Og han har samtidig undladt at invitere Dougs mundfuld af en svigerbror Alan (Zach Galifianakis), der var ansvarlig for hukommelsestabene i Vegas. 
    
Presset af Dougs kone inviteres Alan alligevel med til Thailand, og med ulveflokken samlet igen må det gå galt. Efter at have nydt en enkelt øl ved et bål på stranden vågner Stu, Phil (Bradley Cooper) og Alan op på et hotel i Bangkok. Og kan intet huske fra natten før. Kun Doug er sikkert tilbage på hotellet. De finder en afhugget finger, de hurtigt finder ud af tilhører Laurens 16-årige wunderkind-bror Teddy (Mason Lee), der – meget imod Alans vilje – er blevet føjet til selskabet. Resten af Teddy er imidlertid pist væk, hvilket er en katatrofe for Stu, der i forvejen har en meget lille stjerne hos sin svigerfar. 
    
Nu går den tømmermandsramte jagt gennem Bangkoks gader, fra luksushoteller over stripklubber til tatovør-shops og forbi gangsteren Kingsley (Paul Giamatti), for at finde Teddy og stykke aftenens begivenheder sammen. Spørgsmålet er nu, om de finder Teddy, og om der overhovedet kommer til at stå et bryllup.


Spillelængde:  101 min.
Produktionsår: 2011
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske