u13184 Batman Begins (UDEN COVER)

u13184 Batman Begins (UDEN COVER)

u13184 Batman Begins (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Batman Begins (2005)
I 1989 blev den legendariske tegneseriehelt Batman levendegjort på det store lærred og fik folk til at strømme til biograferne. Nu kommer instruktøren Christopher Nolan’s ”Batman Begins” – den originale historie om begyndelsen på Batman-legenden: Den Sorte Hævners opståen som en forkæmper for det gode i Gotham City.

Efter det brutale mord på hans forældre rejser den desillusionerede industri-arving Bruce Wayne (Christian Bale) rundt i verden for at lære at forstå, hvordan den kriminelle hjerne fungerer. Han begynder snart på sin rejse at bekæmpe uretfærdighed og skabe frygt blandt dem, der udnytter de svage – samtidig med at han kæmper mod sine egne dæmoner.

Da han vender tilbage til Gotham City, opdager han, at byen flyder med organiseret kriminalitet, småforbrydere og moralsk forrådnelse. Bruce slår sig sammen med politibetjenten Jim Gordon (Gary Oldman) og den offentlige anklager Rachel Dawes (Katie Holmes). Med deres hjælp og en masse støtte fra sin altid trofaste butler Alfred (Michael Caine), samt Lucius Fox (Morgen Freeman) fra Wayne Enterprises, skaber Bruce sit alter-ego: Batman, en kappeklædt hævner, der bruger sin styrke, sit intellekt og en imponerende række avancerede high-tech gadgets våben i kampen mod det onde.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 134 min.