u4268 Garfield 2 (UDEN COVER)

u4268 Garfield 2 (UDEN COVER)

u4268 Garfield 2 (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

4,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Garfield 2 (2006)
Alles yndlingskat, Garfield, forlader nu sit hjemland til fordel for Big Ben og Buckingham Palace. Lasagnen er skiftet ud med "fish and chips" - Garfield er på vej til England. Sammen med sin højre hånd, hunden Odie, er Garfield taget af sted for at overraske sin ejer, Jon Arbuckle, der er i London for at fri til sin kæreste, dyrlægen Liz Wilson. 
    
Garfields britiske eventyr bringer ham til det engelske kongehus, hvor han ved en fejltagelse bliver forvekslet med den royale kat, Prince, der tilfældigvis ligner Garfield på en prik. Prince har arvet Carlyle Slottet fra den afdøde Lady Eleanor - en slem skuffelse for hendes nevø, Lord Dargis, der ellers havde udset sig selv som arving. 
    
Garfield lever pludselig et liv som "katten af Carlyle" med egen butler, ved navn Smithee, og en stribe af internationale tjenere, der bl.a. indbefatter den engelske bulldog, McBunny, haren Nigel fra Skotland, den indiske fritte, Bolero, en spansk tyr, Claudius, en Shakespeare-citerende mus samt den franske gås, Christophe. Mens Garfield lader sig opvarte, lever den rigtige Prince et mere simpelt liv blandt pøblen. Sammen med Odie og Jon smager han sin første bid lasagne… og dét kan han lide! Men rønnebærrene er sure hos Lord Dargis. Han er den næste i arverækken og ønsker derfor Prince/Garfield ude af billedet hurtigst muligt. Der bliver vendt op og ned på Garfields nye og vidunderlige, luksuriøse verden, da Prince pludselig dukker op, og der nu er mere end én kat på slottet.Spillelængde:  78 min.
Produktionsår:  2006
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk, Engelsk
Undertekster:  Danske