u6723 Agent Catwalk 2 (UDEN COVER)

u6723 Agent Catwalk 2 (UDEN COVER)

u6723 Agent Catwalk 2 (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

4,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Agent Catwalk 2: Farlig Og Forrygende (2005)
Det er tre år siden, at FBI-agenten Gracie Hart (Sandra Bullock) – under landsdækkende tv-transmission - fik afværget en katastrofe ved den store skønhedskonkurrence Miss United States.

Siden da er det ikke gået så godt. Hun har lige slået op med kæresten. Og på grund af hendes stunt ved skønhedskonkurrencen er det ikke nemt at være undercover-agent. Hun bliver hele tiden genkendt…!

FBI overtaler Gracie til at blive deres officielle talskvinde, hvilket hun nødtvunget accepterer. Indtil hun finder ud af, at det rent faktisk er rigtig skønt med al den opmærksom. Hendes partner Sam Fuller (Regina King) synes derimod, at hun er ved at blive en ren FBI-Barbie.

Men da Gracies ven - vinderen af sidste års skønhedskonkurrence - Cheryl (Heather Burns) bliver kidnappet i Las Vegas, vil hun naturligvis hjælpe. FBI vil ikke have, at der sker noget med deres største pr-aktiv og forbyder hende derfor at deltage i efterforskningen. Men når det kommer til at hjælpe ens venner, holder Gracie sig ikke tilbage.

Filmen er instrueret af John Pasquin, og i andre roller kan ses Enrique Murciano, William Shatner, Ernie Hudson og Treat Williams.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 110 min.