Blind Date (2007) (Stanley Tucci)

Blind Date (2007) (Stanley Tucci)

Blind Date (2007) (Stanley Tucci)

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Blind Date (2007) (Stanley Tucci)
Den kontroversielle filmskaber Theo van Gogh var mildest talt et fejret talent. Han instruerede 13 højt berømmede film og modtog Det Hollandske Akademi's pris for bedste instruktion fire gange, hvilket er rekorden.

Sørgeligt nok er han blevet mest berømt for det chokerende mord på ham. Han blev skudt og dræbt med koldt blod den 2. november 2004 af en religiøs fanatiker på grund af skildringen af Islam i hans kortfilm "Submission, Part 1". 
    
Efter hans tragiske død besluttede producenterne Bruce Weiss og Gijs de Westelaken at opfylde Theo's drøm om at genskabe tre af hans originale film på engelsk med Hollywoodstjerner.

Blind Date, den anden i trilogien, er et remake af Theo van Gogh's prisbelønnede hollandske film fra 1996. Det er historien om et forældrepar, som taler, flirter og slås med hinanden for at forsøge at håndtere tabet af deres unge datter. De går på en række blind dates, idet hver af dem sætter annoncer under "personlige" i avisen og så foregiver, at de ikke kender hinanden, når de mødes. De gør dette igen og igen og spiller begge en hel række forskellige roller i et desperat forsøg på at komme over deres skjulte sorg og genopbygge deres ødelagte forhold.


Spillelængde:  90 min.
Produktionsår:  2007
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske